Skip to content

SOUS CHEF

Kralendijk, Bonaire, Bonaire, Sint Eustatius en SabaKeuken

Functieomschrijving

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is een prachtig resort gelegen aan de ongerepte kust van het adembenemende Bonaire. Met een schitterend strand, kristalhelder water en een unieke duikervaring, biedt ons resort een onvergetelijke vakantie-ervaring voor onze gasten. Om ons gepassioneerde keukenteam te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een getalenteerde en toegewijde Sous-chef die samen de Chef Kok de volledige keukenbrigade, naar een hoger niveau te tillen.


WAT GA JE PRECIES DOEN?
Als Sous-Chef is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. Je rapporteert en adviseert de Chef kok en verliest hierbij de doelstelling nooit uit het oog. En:

 • Assistent van de Chef kok bij het plannen en ontwikkelen van het menu;
 • Leiden en coördineren van de keukenactiviteiten, vooral tijdens afwezigheid van de Chef kok;
 • Trainen en begeleiden van het keukenteam om ervoor te zorgen dat gerechten volgens recept en kwaliteitsnormen worden bereid;
 • Toezicht houden op de voorbereiding en presentatie van gerechten om te zorgen voor consistentie en smaakvolle prestatie;
 • Zorgdragen voor een schone en georganiseerde keukenomgeving volgens de voedselveiligheidsnormen;
 • Het beheren van de voorraad en het plaatsen van bestellingen om een soepele keukenoperatie te waarborgen;
 • Actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe menu-items en culinaire concepten;
 • Handhaven van een positieve en constructieve werkomgeving binnen het keukenteam.

Vereisten

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou net die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het resort verlagen met een glimlach. En;

 • Marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten
 • Werken binnen een ondernemende familiebedrijf, in de meest prachtige omgeving en een internationale gemeenschap
 • Gezellige personeelsborrels en unieke teamuitjes

LEER ONS KENNEN

Van der Valk Hotel Plaza Beach & Dive Resort maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt, met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland, onder de holding Van der Valk International (VDVI). Ons all inclusive resort ligt op de mooiste plek van Bonaire: direct aan zee gelegen waar je zo vanaf het strand kunt snorkelen en één van de mooiste riffen van het eiland kunt bewonderen. Vanaf het resort heb je prachtig uitzicht op Klein Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Enthousiast geworden van deze mooie vacature? Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw cv en motivatie achter te laten via de knop hieronder.

Droom je van een leven op dit prachtige eiland, maar woon je er nog niet? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en informeer naar de mogelijkheden!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar